Avantaje - Zebra Music

Cumpărarea vs închirierea instrumentelor muzicale

8 motive pentru care este mai bine ca elevii să închirieze un instrument muzical în loc să îl cumpere.

Dacă sunteti in formația școlară sau orchestră, atunci cu siguranță veți avea nevoie de un instrument muzical pentru a practica într-un mod adecvat. Deci, atunci când doriți să obțineți un instrument muzical, aveți două opțiuni, adică fie să cumpărați instrumentul, fie să îl închiriați.

Ambele opțiuni au avantajele si dezavantajele lor.

Închirierea unui instrument muzical poate părea o alegere evidentă, deoarece există multe motive valabile. Unele dintre principalele motive includ:


1. Închirierea este mai economică
În comparație cu achiziționarea, închirierea unui instrument muzical este o alegere economică. Mai ales dacă îl închiriați pentru copilul dvs., deoarece anumite instrumente muzicale trebuie „mărite” în câteva luni. De aceea, cumpărarea nu are un bun sens economic, deoarece va trebui să investiți mai mulți bani cu fiecare schimbare de dimensiune. Alternativ, există instrumente ieftine disponibile pe internet pe care ați putea fi tentat să le cumpărați, dar astfel de instrumente necesită de obicei investiții suplimentare considerabile dacă doriți să configurați corect și, din nou, problema dimensionării va fi în continuare acolo. Având în vedere acest aspect printre alți factori, se poate concluziona că închirierea este cel mai economic mod de a avea o experiență muzicală de succes și bogată.


2. Confort
Nu există nicio îndoială că închirierea unui instrument muzical este simplă și rapidă. În majoritatea cazurilor, trebuie doar să primiți o recomandare de la profesorul dvs. de muzică sau magazinul local și să completați un formular.


3. Flexibilitate de înlocuire a instrumentului
Închirierea unui instrument de orchestră sau a unui instrument de bandă oferă mai multă flexibilitate, mai ales dacă un potențial muzician ar trebui să se răzgândească în ceea ce privește alegerea instrumentului.


4. Întreținere și reparații ușoare
Închirierea unui instrument muzical ușurează, de asemenea, problemele de întreținere și reparații. Instrumentele pentru orchestră și bandă necesită întreținere și reparații ocazionale, prin urmare, un bonus suplimentar este să aveți un plan de închiriere care să includă întreținere, precum și un personal instruit disponibil pentru a remedia problemele și a răspunde la întrebări. Odată cu închirierea, există opțiuni de întreținere și reparații pe care majoritatea furnizorilor le oferă, care includ menținerea instrumentului în stare de pregătire și stare de joc complet pentru studenți.


5. Capitaluri proprii de cumpărare
Această opțiune vă permite să dețineți în cele din urmă un instrument, dacă doriți.


6. Reduceri speciale
Unii furnizori oferă opțiuni speciale de cumpărare și reduceri care sunt exclusiv clienților de închiriere.


7. Renuntarea ușoară
Una dintre cele mai mari temeri ale majorității părinților este că copilul lor va renunța la un instrument muzical după un timp. Un beneficiu important al închirierii este flexibilitatea sa inerentă, care vă permite să o returnați dacă copilul dvs. ar trebui să decidă vreodată să urmeze o altă pasiune. Închiderea contractului de închiriere este cea mai simplă strategie de ieșire.
Deși furnizorii online oferă un inventar mai mare și un confort mai mare, este recomandat să lăsați copilul dvs. să vadă și să testeze efectiv un instrument muzical la un magazin local. S-ar putea chiar să obțineți o ofertă accesibilă prin închirierea de la un magazin local.

 

8. Preturi speciale
Zebra Music oferă o selecție excelentă și pachete de prețuri pentru închirierea instrumentelor muzicale. Pentru închiriere ade instrumente unei  trupe de rock pentru copii vom avea un pret special, sunați-ne astăzi