Despre noi

Zebra Music este prima platfomă în care muzicienii și artiștii pot închiria instrumente muzicale, echipamente, instalatii de sonorizare, lumini de scena si chiar echipamente de studio. Am evoluat dintr-o idee simplă: ar trebui să fie mai ușor să creezi și să împărtășești muzica cu cei din din jur. Prin crearea accesului rapid și transparent la echipamente accesibile si actuale, obiectivul nostru este să vă conectăm cu tot ce aveți nevoie pentru a vă sprijini în continuare creativitatea și creșterea artistica. Mulțumesc că ni te-ai alăturat.

Zebra Music este proprietatea companiei Tempo Music Impex SRL, companie infiintata in anul 2006, fiind unul dintre cei mai apreciati distribuitori de instrumente muzicale si echipamente din Romania, cu peste 30.000 de clienti.

Indelungatii ani petrecuti ca retailer de instrumente muzicale, au adus in atentia noastra o nevoie tot mai mare de a oferi un serviciu de inchiriere de instrumente care sa ajute si sa incurajeze atat incepatorii, cat si muzicienii in progres.

Este important ca toti muzicienii sa aiba acces la instrumente de calitate de la marci de incredere, care sunt apreciate si recomandate de profesorii de muzica.

Ne dorim sa asistam orice student sa-si dezvolte abilitatile pe un instrument de calitate. Pe baza experientei noastre, a devenit clar ca serviciul de inchiriere este o necesitate!

Primele zile de studiu pentru orice muzician se pot dovedi dificile si stangace. Intrebarile “De ce ?”, ,,Am selectat instrumentul potrivit?”, „Ar trebui sa incerc un altul?”, uneori nu au raspuns. De aceea noi suntem cei care va putem inchiria instrumente de calitate care sa ofere oricarui muzician posibilitatea de a progresa si, cel mai important, de a se bucura de muzica pe care o canta.

Misiunea noastra

De a oferi inchiriere de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii de inalta calitate profesionala, care va ajuta si va incurajeaza sa cantati.

Promisiunea noastra

Tot ceea ce facem este sa facilitam in cel mai simplu si accesibil mod inchirierea de instrumente muzicale, echipamente de sunet, lumini de scena si accesorii.