Despre noi - Zebra Music

Despre noi

Zebra Music

Zebra Music este proprietatea companiei Tempo Music Impex SRL, companie infiintata in anul 2006, fiind unul dintre cei mai apreciati distribuitori de instrumente muzicale si echipamente din Romania, cu peste 30.000 de clienti.

Indelungatii ani petrecuti ca retailer de instrumente muzicale, au adus in atentia noastra o nevoie tot mai mare de a oferi un serviciu de inchiriere de instrumente care sa ajute si sa incurajeze atat incepatorii, cat si muzicienii in progres.

Este important ca toti muzicienii sa aiba acces la instrumente de calitate de la marci de incredere, care sunt apreciate si recomandate de profesorii de muzica.

Ne dorim sa asistam orice student sa-si dezvolte abilitatile pe un instrument de calitate. Pe baza experientei noastre, a devenit clar ca serviciul de inchiriere este o necesitate!

Primele zile de studiu pentru orice muzician se pot dovedi dificile si stangace. Intrebarile “De ce ?”, ,,Am selectat instrumentul potrivit?”, „Ar trebui sa incerc un altul?”, uneori nu au raspuns. De aceea noi suntem cei care va putem inchiria instrumente de calitate care sa ofere oricarui muzician posibilitatea de a progresa si, cel mai important, de a se bucura de muzica pe care o canta.

Misiunea noastra

De a oferi inchiriere de instrumente muzicale, echipamente de sunet si accesorii de inalta calitate profesionala, care va ajuta si va incurajeaza sa cantati.

Promisiunea noastra

Tot ceea ce facem este sa facilitam in cel mai simplu si accesibil mod inchirierea de instrumente muzicale, echipamente de sunet, lumini de scena si accesorii.

Bine ati venit la Zebra Music

Initiatorul proiectului, Ion Stanciu, si-a petrecut anii de adolescenta urmand cursurile scolilor de muzica, facultatea de muzica si doctoratul in cercetare stintiifica muzicala. Este proprietarul companiei Tempo Music din anul 2006.

A petrecut ani buni acumuland cunostinte despre produse si marci de instrumente muzicale din intreaga lume, devenind distribuitor pentru marci de renume precum: Yamaha, Roland, Schimmel, Schecter, Nektar, Soundsation, Alpine Music Safe, Lewitt, Kremona,Teenage Enginnering, Schimmel si altele.

Anii de experienta in comertul cu amanuntul cu instrumente muzicale si echipamente de sunet sau lumini ne aduc in prezent prin acest proiect. O companie cu servicii si satisfactie garantate in tot ceea ce facem.

Lucram cu multe companii si institutii din Romania precum:

Institutii de arta: Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti. Scoala Gimnaziala Libera „Waldorf”, Scoala Populara de Arte si Meserii Bucuresti, Liceul Teoretic Bilingv „Miguel de Cervantes”, Maarif – International Schools of Bucharest , American I International Schools of Bucharest LLC.

Case de productie film si sunet: Frame Film SRL, Seven Film Production Services, Babel Film Entertainment, Alma Film Production, Art Focus International, Acord Media Studio, CMC Artist Events.

Institutii administrative, comerciale si de agrement: Ambasada Regatului Danemarcei în România, Cercul Militar National – U.M.02594, Clubul Sportiv al Armatei – “Steaua”, Uniunea Ucrainenilor din Romania, Biserica Crestina Baptista “Biruinta”, Karpaten Hotels, Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, Asociatia Civica Pentru Constanta, AB Medica Healthcare. KMG Rompetrol. J.T International, Face Club, JW Marriott, Hotel Sheraton, Teatrul Rapsodia, Casa Monteoru.