Chitare - Zebra Music

Chitare

De ce are sens?

Poate fi prima experienta si intrebarile „Ii va placea?” sau „Este doar o curiozitate?” raman fara raspuns.

Dilema

Dumneavoastra sau copilul dvs. doriti a lua lectii de chitara, dar nu sunteti sigur de unde sa incepeti si daca veti contiuna? Daca chitara acustica este pentru un copil, atunci este posibil sa nu fie potrivita si va trebui sa o schimbati pe masura ce copilul creste.

Alegerile

Tentatia este uneori sa cumperi cel mai ieftin instrument pe care il poti gasi. Dar va puteti imagina invatand a conduce intr-o masina cu directie nesigura, schimbare dificila de viteza, frane slabe si un scaun nepotrivit? Din pacate, instrumentele ieftine sunt dificil de utilizat, aproape imposibil de acordat, suna groaznic si aproape sigur va descuraja pe oricine aflat la inceput.

Problema rezolvata!

Zebra Music va pune la dispozitie doar chitare acustice, electrice sau clasice de inalta calitate, configurate profesional, cu corzi de calitate. Rezultatul este un instrument mai ușor de folosit, ce suna mai bine si ce va ajuta pe oricine sa progreseze.

Obiectivul nostru

In primul rand, sa oferim instrumente de calitate, care sa ajute si sa incurajeze pe oricine aflat la inceput de drum si sa va ajutam sa faceti alegerea cat mai simpla si potrivita.