113706RENT30D
439 lei
Disponibil
+
Favorite

Pianul este furnizat cu:

  • Stativ de pian
  • 3 Pedale
  • Stativ de note
  • Alimentator de tensiune

Descriere produs

Atunci cand alegi un pian, este esential sa gasesti un instrument care sa se potriveasca stilului de viata, bugetului si spatiului. Roland RP-102 ofera solutii pe toate fronturile, combinand performanta autentica a pianului si caracteristicile practice intr-un design compact si accesibil. Acesta ofera tehnologii derivate din pianele premium, oferind un sunet autentic si o actiune a clapelor care vor sustine evolutia ta muzicala.

Cu un cabinet compact si trei pedale integrate, modelul RP-102 ofera un aspect traditional care se potriveste in orice spatiu. Datorita capacitatilor avansate, modelul RP-102 se potriveste perfect stilului tau de viata modern. Nu necesita nici un fel de reglare sau intretinere regulata si include tehnologia Bluetooth pentru a te conecta cu un smartphone sau cu o tableta pentru a exersa mai bine.

Prin conectivitatea wireles a pianului poti accesa aplicatia gratuita Roland Piano Partner 2, poti vizualiza foi digitale cu partituri, poti interactiona cu ritmuri de sustinere si poti accesa multe alte functii. Modelul RP-102 este de o calitate exceptionala, pregatit sa aduca bucuria muzicala in viata ta.

No reviews found