116550RENT30D
169 lei
Disponibil
+
Favorite

Pianul este furnizat cu:

  • Pedala sustain

  • Stativ de note

  • Alimentator de tensiune Yamaha

Descriere produs

Pian digital portabil, cu 61 de clape dinamice, 5 octave. Sunet fidel de pian acustic, într-un instrument compact si usor, seria de piane digitale portabile Yamaha Piaggero NP reprezintă îmbinarea ideală dintre elegantă si simplitate. Pianele digitale portabile Yamaha seria NP se concentrează asupra inspiratiei si plăcerii de a interpreta la pian.

 

Decizia de a achizitiona un pian digital poate fi costisitoare mai ales in conditiile in care nu ai o idee exacta asupra modelului sau al pretului.

Un pian de închiriat poate fi soluția pentru multe probleme - un instrument temporar sau suplimentar - dar cel mai frecvent motiv pentru a închiria un pian este în locul cumpărării acestuia, în special pentru cineva care începe lecțiile de pian si nu este convins de evoluția lui.

"Nu știu dacă copilul meu se va lipi de pian ..." este, fără îndoială, cea mai obișnuită întrebare pe care o auzim, așa că am proiectat acest program unic de închiriere pentru propriul pian pentru familii care doar testează dorinta copilului de a canta la pian

Avantajele închirierii unui pian

Costul achiziționării unui pian este principalul stimulent pentru închiriere. De fapt, acesta este motivul cel mai frecvent de închiriat, mai ales pentru un student debutant.

Rețineți, totuși, că nu vor exista alte cheltuieli dincolo de taxa lunară. Veți avea doar taxa de livrare si montaj a pianului si suma de avans de la începutul contractului de închiriere care poate fi amortizată pe întreaga durată a contractului. Nu va trebui să plătiți pentru acordaj( in cazul pianelor digitale)

Un alt avantaj este că închirierea este temporară.

Dacă vei cumpăra un pian pe care nu-l placi, nu ești blocat cu el?

Cititi modul în care este scris contractul de închiriere, taxa de închiriere (totală sau parțială), taxa de transport, taxa de montaj, date care trebuie să fie afișate in contract. Asigurați-vă că știți si sunteți de acord cu acestea!

Dezavantajele cumpărării unui pian

Din nou, costul este ridicat. Sau, costul ridicat de a obține ceea ce vrei cu adevărat.

Dacă copilul sau studentul nu continuă să studieze, familia este rămane cu un regret, a unei activități care nu a adus satisfactia sperată. Există dificultăți în vânzarea instrumentului sau, dacă familia decide să-l păstreze, va exista o pierdere a investiției ca urmare a uzurii morale si fizice.

Ce îti ofera programul de inchiriere?

Fără dobândă și taxe ascunse
Nici o obligație sau presiune pentru a cumpăra instrumentul închiriat

 

No reviews found