Termeni și Condiții

Site-ul Zebra Music este proprietatea companiei Tempo Music din Romania.

Pe toata durata contractului, instrumentul ramane proprietatea companiei Tempo Music.

Nu aveti voie sa vindeti, sa inchiriati, sa imprumutati sau sa contractati echipamentele catre alt beneficiar.

Reparatia instrumentelor pe durata contractului este responsabilitatea dumneavoastra.

Zebra Music ofera un serviciu de reparatii pentru contractele de inchiriere active, contra cost. Taxele de reparatie si de transport se vor aplica contractului dvs.

Acordul poate fi reziliat, dar numai dupa ce instrumentul a fost returnat la sediul Zebra Music, daca nu au fost stabilite alte conditii.

In cazul in care o plata lunara nu este onorata, instrumentul trebuie returnat imediat.

In cazul in care instrumentul nu este returnat, clientul va deveni responsabil pentru costul de inlocuire complet al instrumentului conform valorii specificate in contract.

Zebra Music garanteaza ca instrumentul este de calitate satisfacatoare si adecvat scopului. In cazul in care considerati ca acest lucru nu este conform, trebuie sa informati imediat, astfel incat sa poata fi efectuata o examinare a instrumentului si, daca este necesar, orice reparatie sau ajustare.

Zebra Music isi rezerva dreptul de a incepe procedurile legale impotriva dvs. cu privire la orice incalcare a acordului. Costurile aferente oricarei astfel de proceduri legale vor fi suportate de dumneavoastra.

Anularea contractului inainte de termen nu este permisa si incalca prezentul acord. Daca acesta este fortuit necesar, instrumentul trebuie returnat la Zebra Music in termen de 2 zile lucratoare. Plata se face integral pentru toata perioada contractuala.

Pe durata contractului, riscul in utilizarea instrumentului va trece la dvs. si veti informa imediat catre Zebra Music orice pierdere sau deteriorare a instrumentului.

Orice nou acord constituie intregul (toate conditiile acceptate si noile modificari daca sunt aduse) acord dintre dvs. si Zebra Music si inlocuieste si stinge toate acordurile anterioare, promisiuni, asigurari, garantii, reprezentari si intelegeri intre parti, fie ele scrise sau orale, referitoare la contractele anterioare.

Dovada returnarii instrumentului trebuie sa fie obtinuta de la echipa Zebra Music.

Acordul este supus legii romane, iar instantele din Romania au competenta exclusiva de a solutiona orice litigiu care rezulta din sau in legatura cu acordul incheiat.

Meta
Site-ul Zebra Music este proprietatea companiei Tempo Music. Pe toata durata contractului, instrumentul inchiriat ramane proprietatea Tempo Music